Ica Foto

Ica Foto


ICAFOTO HAR ETT STORT och imponerande utbud av fotoprodukter på nätet. Här kan du beställa och skapa alla klassiska bild-och fotoprodukter du kan tänka dig plus några till.

Även jag som är en ganska luttrad ”foto – och presentnörd” blev imponerad av bredden på ICAfotos utbud. En anledning till detta är förstås att idén bakom Icafoto är att samla de bästa fotoprodukterna på ett ställe och erbjuda kvalitet till bra priser. Vilket jag tycker att man lyckats med.

Här nedanför ger jag några exempel på vad du kan hitta för slags fotoprodukter på ICAfoto.

  • Fotoböcker: finns i flera olika utföranden och storlekar. Enkel programvara som man inte behöver ladda ner, utan man kan skapa sin fotobok online, vilket enligt min mening är ett stort ++ För riktigt speciella tillfällen, som vid bröllop, finns en exklusiv fotobok i kristall.
  • Fotokalender: Vanliga almanackor med bilder, familjekalendrar och praktiska skrivbordskalendrar.
  • Klassisk Fotoframkallning: Många fotoformat och olika prisgrupper. Beställer du innan klockan 11 så skickas dina foton samma dag.
  • Canvastavlor: Här finns hela 11 format att välja mellan, från 20×30 till 50×76 cm (även 70×70 cm finns). Materialet är riktigt tavelduk med 60% bomull och 40% polyester. Din canvasduk monteras på en 3,8 cm tjock träram för extra djup och finess. Tavlorna kan även beställas i kvadratiskt format, rektangulärt eller panorama.

På ICAfoto hittar du även mer ovanliga Fotoprodukter såsom:

  • Fotosmycken: Unika smycken i glas och kristall som du utformar med dina egna bilder och foton.
  • Fototextilier: Flera olika kläder och accessoarer som du kan designa och personifera med dina egna bilder. Exempelvis tröjor, väskor och plånböcker. Perfekt som present!